Ce mod mai bun de a serba 1 Decembrie decât să fii prima în clasamentul Elo național la Fete 10 ani? După Open-ul din week-endul trecut de la Târgu Ocna (Locul 2 – Elo 1300-1600 și 67 de puncte Elo), Maria a trecut pragul de 1400 Elo. 400 de puncte câștigate într-un an e un rezultat grozav. Sunt puncte muncite în sute, spre mia de ore de partide în competiții.
E frumos acest final de an al culesului de roade.
Pentru că nu a putut fi prezentă de Zilele Orașului la festivități, domnul primar Mihai Chirica i-a înmânat Mariei placheta cu Premiul pentru Excelență în sport la Cupa Școlii Alexandru Vlahuță, competiție desfășurată la Primărie. Mulțumim pentru această recunoaștere! E o mare onoare!
E minunat să își poți reprezenta cu mândrie în competiții familia, cluburile unde ești legitimată, orașul, țara… E minunat să îți duci mai departe darul, pasiunea pentru un sport atât de frumos și complex!
Mulțumiri din inimă tuturor celor care ne-au fost alături pe acest drum! Mulțumim pentru sprijinul la antrenamente, pentru sprijinul financiar, pentru toate încurajările și felicitările primite!
A fost un an plin care ne-a purtat prin vârfuri și văi de clasamente oficiale. Adevăratul podium, cel mai important dintre toate, pe care Maria a rămas în vârf, indiferent de rezultate, este cel de Om frumos. A fost la fel de motivată să joace și să continue să învețe și după ce a fost nr.1 și după competiții pierdute. Când nu te dărâmă nici succesul nici eșecul și rămâi cu bucuria drumului micului pion pe care știi că îl poți transforma în Regină nu doar pe tabla de șah ci și în drum spre podium, știi că ai încheiat un an cu adevărat binecuvântat!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.