Sâmbătă 1 octombrie 2022 în 📍Parcul Municipal Ploiești s-a desfășurat Concursul de șah rapid destinat elevilor. Concursul face parte din Proiectul Național „Șah în Școală” și s-a desfășurat pe parcursul a 6 runde de șah rapid. A fost împărțit în 4 categorii astfel:
✅La turneul A destinat elevilor legitimați din clasele 5 – 12 au participat 24 de sportivi iar câștigător a fost Șerban Cristian Ștefan elev în clasa 11-a la Colegiul Național Ioan Luca Caragiale din Ploiești, acesta obținând 5 victorii și un rezultat de egalitate din cele 6 partide disputate. ✅Turneul B unde au participat 15 sportivi legitimați a fost destinat elevilor de la Clasa pregătitoare până la clasa a 4-a și a fost câștigat de Samoila Rareș Andrei cu 5 puncte din 6 posibile.
✅Turneul C turneu destinat elevilor nelegitimați din clasele 5 – 12 unde au participat 13 sportivi a fost câștigat de Pantazi Andrei cu 6 victorii din tot atâtea partide disputate.
✅Turneul D turneul destinat elevilor nelegitimați din clasele pregătitoare – 4 unde au participat 59 de sportivi a fost câștigat de Negulici Filip, elev în clasa a 4 – a care a obținut 5 victorii și o remiză din cele 6 partide disputate.
👏Câștigătorii celor 4 turnee au câștigat câte o Tabla Magne 2D iar cele 64 de seturi de șah au fost câștigate de ocupanții primelor 3 locuri la categoriile de clase.
➡️Toți participanții la concurs au primit manualele pentru anul I și II de studiu.
🔝Acest proiect continuă să se dezvolte din ce în ce mai mult ajungând în 22 de județe

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.